Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-09@10:01:54 GMT

هزاران نفر در صف بنزین و گاز در سریلانکا

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۴۹۹۵۵

هزاران نفر در صف بنزین و گاز در سریلانکا

به گزارش روز شنبه ایرنا از خبرگزاری «رویترز»، صف های متعدد در بسیاری بخش های «کلمبو » پایتخت سریلانکا با جمعیت ۹۰۰ هزار نفری برای تهیه سوخت با توجه به واردات اندک و همزمان به پایان رسیدن ذخایر سوختی در کنار تمام شدن ذخایر ارزی دولت این کشور شکل گرفت. این درحالی است که «رانیل ویکرمسینگ» نخست وزیر این کشور درباره کمبود مواد غذایی در میانه بحران اقتصادی شدید هشدار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهروندان سریلانکایی در مصاحبه با خبرنگاران با اشاره به کمبود کپسول های گاز گفتند، اگر گاز نباشد نمی توان غذا پخت و این یعنی بدون غذا ما می میریم.

کشور سریلانکا که اقتصادی وابسته به گردشگری داشته و دارد، با کمبود وحشتناک ذخایر ارزی، سوخت، دارو و غذا رو به رو شده است. وسایل حمل و نقل عمومی و خیایان ها بسیار خلوت شدند چرا که مردم از ترس کمبود بنزین از خانه ها خارج نمی شوند.

دولت سریلانکا وعده داده است برای فصل آینده زراعی مقدار کافی کودشیمیایی برای تقویت صنعت کشاورزی خریداری خواهد شد.

تصمیم ممنوعیت تمامی کودهای شیمیایی که آوریل سال گذشته از سوی «گوتابایا راجاپاسکا» رئیس جمهوری سریلانکا اتخاذ شد، بازده محصولات کشاورزی را کاهش داد و باوجود اینکه دولت این ممنوعیت را مورد بازبینی قرار داد تاکنون هیچ گونه واردات قابل توجهی جایگزین نشده است. 

از سوی دیگر «رانیل ویکرمسینگ» نخست وزیر سریلانکا در پیامی که روز گذشته در حساب توئیتری خود منتشر کرد، گفت: «از آنجایی که زمان کافی برای خرید کودشیمیایی برای این فصل زراعی (مه - اوت) وجود ندارد، گام هایی جهت خریداری کود برای فصل زراعی آینده ( سپتامبر- مارس) صورت گرفته است.» 

همچنین وزارت امورخارجه ژاپن که روابط قدیمی اقتصادی با سریلانکا دارد، اعلام کرد کمک اضطراری ۳ میلیون دلاری برای تامین دارو و غذا به این کشور ارائه می کند. 

با این حال ممکن است تورم طی ماه های آینده تا ۴۰ درصد در این کشور افزایش پیدا کند. نرخ تورم در ماه آوریل با قیمت های مواد غذایی که ۴۶.۶ درصد نسبت به سال گذشته افزایش پیدا کرده، به ۲۹.۶ درصد رسیده است. 

سریلانکا از هفته ها قبل دچار بحران اقتصادی ناشی از کمبود ارز است که به کمبود مایحتاج ضروری همچون سوخت، غذا و دارو منجر شده است.

برچسب‌ها صندوق ذخیره ارزی امنیت غذایی بنزین سریلانکا گاز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صندوق ذخیره ارزی امنیت غذایی بنزین صندوق ذخیره ارزی امنیت غذایی بنزین سریلانکا گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۹۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب ۵۴۰ میلیون دلار سرمایه ارزی در استان هرمزگان

ایسنا/هرمزگان استاندار هرمزگان گفت: از ابتدای دولت تاکنون در مجموع ۷۱۲هزار میلیارد تومان در استان جذب سرمایه داخلی و بیش از ۵۴۰ میلیون دلار جذب سرمایه ارزی داشته‌ایم.

ظهر امروز، چهارشنبه (۱۹ اردیبهشت ماه) در مراسمی، طرح توسعه نفت خام با ظرفیت تولید ۶۰ هزار بشکه نفت خام کلنگ‌ زده شد که این طرح بیش از ۱۰۰۰ نفر سهم اشتغال این شرکت را افزایش می‌دهد و تولید بنزین و گازوییل یورو۵ همچنین روغن وارداتی گروه ۲پلاس را هدف‌گذاری کرده است.

مهدی دوستی استاندار هرمزگان در این آیین با اشاره به اینکه فعالیت بخش خصوصی در اقتصاد باید تقویت شود، اظهار کرد: توسعه ایران را بخش خصوصی دارای ساختارهای قوی و نوین رقم می‌زند که دولت هم کنار آن نقش مهم تنظیم‌گری و توانمندسازی را ایفا کند چراکه اقتصاد دولتی اقتصادی ناکارآمد و غیربهره‌ور است.

استاندار هرمزگان با اشاره به اهمیت شرکت‌های اقتصادی بزرگ مقیاس جهان در تحولات اقتصادی، افزود: در دهه نود ادغام شرکت‌های کوچک انجام شد که ادامه این حرکت و برندسازی به‌ویژه در حوزه فولاد و نفت می‌تواند جهشی در اقتصاد کشور ایجاد کند.

دوستی با تأکید بر اینکه "همه ما رسالت داریم که ایرانی آبادتر به نسل بعد تحویل دهیم." اظهار کرد: مسئله اول استان جذب سرمایه‌گذار و ایجاد محیط امن برای سرمایه‌گذاری است که با مجموعه اقدامات انجام‌شده از ابتدای دولت تاکنون در مجموع ۷۱۲ هزار میلیارد تومان در استان جذب سرمایه داخلی و بیش از ۵۴۰ میلیون دلار جذب سرمایه ارزی داشته‌ایم و طبق نظرسنجی فعالان اقتصادی برای سومین فصل پیاپی هرمزگان رتبه نخست امنیت سرمایه‌گذاری را کسب کرده است.

وی همچنین با تأکید بر لزوم توسعه زنجیره پتروشیمی و پتروپالایش در کشور گفت: نباید نفت تنها برای مصارف سوختی در نظر گرفته شود و باتوجه به مزیت‌های نفتی هرمزگان و معادن استان‌های همجوار، تکمیل زنجیره ترکیبی شیمی معدن نیز می‌تواند سبب تحول اقتصادی شود و مدیریت این پروژه مهم را در سطح ملی آغاز کرده‌ایم.

استاندار هرمزگان رویه پروژه‌ای در اقتصاد را نیازمند اصلاح دانست و گفت: با تشکیل اکوسیستم اقتصادی می‌توان به توسعه پایدار رسید چرخه ‌کاملی که با یک ساختار نوین علاوه بر نیروی انسانی ماهر و محیط مناسب سرمایه‌گذاری در آن مزیت‌ها شناسایی و در مسیر آن زنجیره‌ها هم تعریف شده باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • به اجرا گذاشتن دیپلماسی فعال گازی در منطقه در جهت تحقق منافع ملی و توسعه درآمدهای ارزی
  • مبادلات تجاری ایران و‌ سریلانکا دوباره برقرار شد
  • ازسرگیری تجارت ایران و سریلانکا/ پیشنهاد برقراری تجارت ترجیحی
  • جذب ۵۴۰ میلیون دلار سرمایه ارزی در استان هرمزگان
  • خبر جدید یک نماینده مجلس در خصوص اصلاح سیاست‌های ارزی/ دولت و مجلس به توافق رسیدند؟
  • توافق مجلس و دولت برای اصلاح سیاست‌های ارزی
  • توافق کمیسیون اقتصادی مجلس با «مخبر» برای اصلاح سیاست‌های ارزی
  • تضارب آراء در سیاست‌های ارزی طبیعی است
  • جزئیات جلسه ارزی کمیسیون اقتصادی مجلس با مخبر
  • حسینی: مجلس نظام ارزی را بازبینی می‌کند